***

Яскравий килим барвами співає,
 Мажорних нот тремтять тендітні звуки.
І теплим ранком квітка оживає
Листочки ніжні тягне, мовби руки.
Залопотять долоньки - "Браво! Браво!"
Прокинеться барвисте розмаїття,
І квітка  в очі зазирне лукаво,
Забувши про зимове суховіття.
Краплини рос, позичені у сонця,
Заснули , причаїлися медово.
Ще квіти сплять , а вранішнє віконце
Новому дню шибки відкриє знову.
Залопотять листки темно-зелені,
За Сонцем, повертаються суцвіття.
А пагони, спинаючись натхненно,
Так мріють про тепло і довголіття!


Рецензии