***

Залиште країну, якщо вам не люба.
Не чіпайте своїм брудом її чисту душу.
Вона вас родила, колисала ніжно,
А ви матір топчете, продаєте – грішні.
Загнали її у неволю, а самі волаєте,
До сусідів пальцем вгорнете та щастя благаєте.
Все йде, все минає та куди не знаємо,
За словом блукаємо, діла не маємо та себе втрачаємо.
Не навчайтеся чужому, бо вони нас дурять,
А своє любіть та ніжте працею благою.
Думи мої думи - плачемо, гукаємо.
Матір наша, люба ненька, все дітей шукає,
Лицем до неї поверніться, догляньте рідненьку,
І віддяче вона щиро, захистить слабеньких
Вдихне Духу – Силу та Душі – Любові,
Оберне нас всіх до Бога, до Бога одного.


Рецензии