Каяття

Схаменіться люди, встаньте на коліна,
Просіть в Бога пробачення,
Бог в нас єдиний,
Бог створив нас для любові,
До Отця, до Сина, до Духа Святого – він в нас єдиний,
Встаньте на коліна – брати,
Встаньте, любі сестри,
Дай нам  Боже Віри єдиної
В серці нашім нести.


Рецензии