Тiльки ти

Цим ранком так сонячно.
Особисто для мене.
Я на зустріч до тебе.
Хоч за вікном хмари і злива лютує.

Просинаюся тільки для тебе.
Приємно бути рідною.
Та такою потрібною.
Частіше би так.

Твої безмежні блакитні очі
В яких я потопаю запам'ятаються.
Люди не зламаються,
Якщо поруч завжди будуть.

Напоготові, ринути в бій я завжди готова
Заради обійм твоїх теплих.
Декілька реплік дотепних
І день найкращий.

Добре лише від думки про тебе.
Вночі, ввечері чи на зупинці.
Чи вдома наодинці.
Мені потрібен тільки ти.
 
 


Рецензии
Приємно бути рідною.
Та такою потрібною.
Частіше би так.

Миклош Форма   09.09.2016 20:46     Заявить о нарушении