Журавлине прощавай...

Відлітають журавлі... ось відлітають,
Прокурличуть на останок нам " Прощавай..."
А чи повернуться назад вони не знають
Лише сумним співом доносять " Не забувай..."

Лист осінній зачарує своїм барвом
Як та пані, осінь в володіння вже прийшла,
Змінила кольори у ріднім моїм краї
Пора зеленою була...стала золота...

Похмуре небо заховало сонце за хмариной,
Ще трішки і на землю слізно дощ піде,
Мелодія осіння по світу скрізь лине,
Вітер тихесенько заколихає...ось і все...

Сумуючи відверто, що літо вже пройшло,
Сумуєм розуміючи, що час спливає геть,
Пригадуєм картинки з життя, немов кіно
І літо, що пройшло не повернеться вже...

Відлітають журавлі...ось відлітають,
На останок сумні очі, крилами махнуть,
Чи побачимо їх знову, ми не знаєм
Вони в небі так далеко, а ми...залишились тут...


Рецензии