а лiто без змiн...

…на крилах фантазій являється літо,
карбуються в пам’яті сонячні дні…
приємніше з того, що літо підлітком
залишить на згадку щасливішим світ…

і бігтимуть мрії не стерті, почуті
у напрямку осені з хмурих доріг
утому зніматимуть Вічності рухи,
бажатимуть люблячим в сповідях змін…

пісні, знов співатиме пошепки вітер,
в благанні й тополі стійкі в боротьбі,
повторять забуту мелодію літер
нам, як усім: цінуйте життя – Любіть!..


Рецензии