Дитяча молитва

Ось i вечiр настав тихенький,
Вже набiгалась наша Маринка.
Вiтерець шелестить легенько ,
Заглядає у кожну шпаринку...

На колiнця стає дитинка
I в молитвi ручки складає,
Очi в неї -коштовнi перлинки,
Просить щиро,серцем благає:

-Пресвятая Мати Марiє!
Хай для всiх ця нiч буде добра,
Хай Господь всiх любов"ю зiгрiє,
Не присниться нi змiй, нi кобра!

Хай щасливi будуть мама й тато,
Попроси Свого Сина  Iiсуса,
Щоб послав нам здоров"я багато,
I щоб швидше росла Катруся!

Бо менi довелось сьогоднi
Цiлий день її забавляти,
Всi пiснi проспiвати моднi,
Ще й в колисочцi довго гойдати.


А Тобi, Пресвята Богородице,
Дуже-дуже я вдячна,
Бо у нашої Мурки народяться
Милi-милi й смiшнi кошенятка!

Памятаєш, Тобi, Богородице,
Я довiрила цю свою мрiю...
Ось Тобi шоколадка за це,
Пресвятая Мати Марiє!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.