Беларусь

Ёсць такая краіна,
што ў цэнтры Еўропы,
дзе калоссе цяжкое на палях залатых.
Там, дзе рэкі з азёрамі
      зіхацяць чысцінёю.
Можна ў хаце ў кожнай песню маці пачуць.

Та краіна прыгожая, светлая, чыстая.
Там бары гаманлівыя, старажытныя пушчы.
Зубр - сімвал краіны той,
     што ў цэнтры Еўропы.
А завецца яна - Беларусь.
Беларусь.


21.06.2014


Рецензии