Осiнь руда

Непомітно в наші вікна увірвалась осінь,
Прохолодна та тендітна, із рудим волоссям.
Скоро вдягне все навколо у руді відтінки
Та й запросить нас з тобою у теплі домівки.

Зашурхоче під ногами жовтою листвою,
Засвистить і заспіває вітрами у полі.
Забринчить дощем по стріхах в блюзових мотивах,
Затанцює по кав'ярнях в листопадних зливах.

Зашепоче про кохання у ніжних долонях,
Посумує із котами десь на підвіконнях.
А як зробить усі справи й набридне гасати -
Трохи ще побешкетує, та й піде собі спати.


Рецензии