Ностальгия

Я ще в минулому, де радість
Запрошує мене до столу,
Де поцілунків твоїх вартість
І щось у серці тепле й нове.
Там всі надії мої, мрії
Безсмертні наче відлік часу,
Де очі твої сині-сині
І щось рятує любов нашу.
Я знов в минулому, бо вічність
Мені кохання дарувала,
Яке набуло таку міцність,
Що я сама вже не чекала.
Я там, де не існує горя,
Де тільки щастя й перемоги
І впевненість – моя ти доля
І не розійдуться дороги.
Де ясне сонце, ні хмарини,
Одне на двох бурштинне небо…
Не відбирайте цю хвилину!
Мені в минуле зараз треба!


Рецензии