Б ЖЕНЦ

НЕ  РАДЖУ, ВАМ  Я ЛЮДИ ,НІ,
ВИ ЗА КОРДОН НЕ ЇДЬТЕ ЖИТИ,
БО  ТАМ  ВМРЕТЕ НА  ЧУЖИНІ,
НЕ  БУДЕ ВЖЕ КОМУ ТУЖИТИ.

ЛИШ В ТОГО ТАМ,ЖИТТЯ ВЕСЕЛЕ І ХОРОШЕ,
ХТО ДОБРЕ ЗНАЄ  МОВУ  ІНОЗЕМНУ,
ЩЕ  В КОГО Є МІШКИ ВЕЛИКІ ГРОШЕЙ,
А БІДНИЙ ТІЛЬКИ ТРАТИТЬ ЧАС ДАРЕМНО.

НІЩО МИ ВСІ,БЕЗ НЕНЬКИ-УКРАЇНИ,
ТАМ,ТОЧНО НЕ ПОТРІБНІ МИ НІКОМУ,
ЦЕ ТУТ,НА БАТЬКІВЩИНІ,МИ-ЄДИНІ,
І СИЛЬНІ ВСІ,ДОКИ З ТОБОЮ ВДОМА.

НЕ ТРЕБА ЗАЛИШАТИ УКРАЇНУ,
У ПОШУКАХ ЖИТТЯ Й СВОЄЇ ДОЛІ,
Я ЗНАЮ,БАТЬКІВЩИНУ,ЯК ПОКИНУ,
САМОТНІМ СТАНУ,НАЧЕ КЛЕН У ПОЛІ.

12 СЕРПНЯ 2016 РОКУ


Рецензии