Шукав свою любов

Дует
 
1-й куплет:
БІЛЬ ТВОЮ
ВІДПУЩУ -
ТИ ПРОСТИ МЕНЕ!
БЕЗ ТЕБЕ
БЛАКИТЬ НЕБЕС
НАЧЕ СІРИЙ ДЕНЬ!

Брідж:
А ГОРИ РОЗНЕСЛИ ЛУНУ
Й З УРИВКІВ СЛІВ СКЛАЛИ ЦЕ:

Приспів:
Я ЛЕДЬ НЕ ЗАБЛУКАВ, КОЛИ ТЕБЕ ШУКАВ -
НАВІТЬ, НЕ БАЧИВ, ЩО ТИ ПОРУЧ, ВЖЕ ТУТ!
ШУКАВ СВОЮ ЛЮБОВ НЕ ТАМ Я, ЗНОВ І ЗНОВ -
ТЕПЕР, ПОВІР, ТЕБЕ Я НЕ ВІДПУЩУ!

2-й куплет:
ВІДКОЛИ
МИ ЗНАЙШЛИ
ВЖЕ ЛЮБОВ СВОЮ -
Я ТВОЯ (ТИ МОЯ!) -
ДЕ ТИ, МИЛИЙ, БУВ?

Брідж:
А ГОРИ РОЗНЕСЛИ ЛУНУ
Й З УРИВКІВ СЛІВ СКЛАЛИ ЦЕ:

Приспів:
Я ЛЕДЬ НЕ ЗАБЛУКАВ, КОЛИ ТЕБЕ ШУКАВ -
НАВІТЬ, НЕ БАЧИВ, ЩО ТИ ПОРУЧ, ВЖЕ ТУТ!
ШУКАВ СВОЮ ЛЮБОВ НЕ ТАМ Я, ЗНОВ І ЗНОВ -
ТЕПЕР, ПОВІР, ТЕБЕ Я НЕ ВІДПУЩУ!

3-й (1) куплет:
БІЛЬ ТВОЮ ВІДПУЩУ...
....................

02.09.2016 р.
м. Київ


Рецензии