Сховався

В лікарні шок, аврал, переполох,
десятки зо; два привезли „швидкі“.
Черепно-мозкові у десятьох!
Травмовані – всі лисі мужики…

Питає одного тихенько лікар, –
Що сталося, у чо;му тут секрет?
А той очима красномовно кліпнув
і розповів нечуваний сюжет:

Виною всьому он та лиса сука,
з дружиною не зміг він розібратись:
коли схопила та пательню в руку –
він вирішив у натовпі сховатись…

02.09.2016


Рецензии