пiдозри зникають...

…хвилини підозри обмежують волю,
і спокій втрачають закохані двоє…
із втратою Віри – Правда зникає, довкола
летить в безвість час… у тишу безглуздої втоми
заходить минуле, мов гостя безсоння
без слова торкається долі бездоння…
залежні від того, що з нами було ми,
й знеболена тінь переходить кордони,
хоч знає – зникає усе невагоме,
і хоче побачить, що в нас: «усе добре!..»


Рецензии
Цікавий вірш як текст. Цікаві думки... Дуже...

Артур Грей Эсквайр   02.09.2016 14:41     Заявить о нарушении