Тi caмi Змiни..

*Примітка:
Едді Морр - головний герой фільму «Області темряви» (англ. Limitless, дослівноукр. Безмежний).
______________
Відкриває нову себе й цілий світ навколо.
(Чи доводилось вам побачити звичне іншим?)
Еллі вперше в знайомій пісні "смакує" соло,
Хоч раніше "малеча" вслухалась лише в вірші..

Моя крихітко Еллі, ти відчула, як вже змінилась?
Наче Ед* від пігулок у тому "Безмежному" фільмі :
# відкриваєш подумки двері, в які довго так билась;
# розумієш майже усі процеси в людському тілі,
__психологію колективу й навіть устрій суспільства;
# розумієш, як треба чинити, щоб стати щасливим;
# чим важливим стає вплив на кожного з нас з дитинства,
# і чому залишатися варто до світу чутливим.

Ці безмежні знання Еллі черпає із розуміння -
Пізнання зв'язків усього, що лежить навколо.
Запитала б себе, чом раніш без такого уміння
На тернистім шляху так повільно ступала, кволо?
А тепер виростає мудрець у ззовні-малій-дитині.

Відкриває нову себе. Й лиш вона розуміє Причину.
__________________
Ps.: чуєш йОго думки - таку мудрість величають "совина".
І вам мариться божество..

я торкаюсь -
людина..

0808


Рецензии