Сентябрь укр

ВЕРЕСЕНЬ

Дівчина Оксана в газовій конторі
Щиро посміхнулась й книжку подала.
А на дворі тепло, вересень – надворі.
Й посмішка чарівна долила тепла.

В магазині «Флора» знижки на рослини
І блищить на сонці офіс-центр «Бордо».
Жарко в срібній хвої голубій ялинці
Й десь «розтанув» з площі
Той, що був в пальто…

Строєм йдуть курсанти - мабуть з «екіпажу»,
Хвацько заломивши «міци» за чоло.
Дівчино Оксано, я б тебе розважив
За твою усмішку і оце тепло…

Вересень на дворі! Вересень, то – свято!
І щебечуть дзвінко юні школярі.
А по-під коледжем пацани в халатах
«Мальборо» смакують, ніби лікарі…

Синє-синє небо для стрімкого злету.
І над куполами - зграя голубів.
Добрий кухоль пива та горіх з пакету,
Й спогади про неї…, про ту, яку любив…

В газовій конторі дівчина Оксана
Ще рахує в книжках газовий об’єм.
І не знає навіть, що її усмішка
Вересню сьогодні шарму додає…

ВК  ХерСон


Рецензии