***

Знов переможно сурми зазвучали
Повернення солдат , питання , час
Війну ось цю сьогодні не програли
А скільки битв попереду в нас?
В календарі уже стоять червоні міткі
День пам'яті , скорботи , день солдат
Народ святкує :"наша ж  перемога!"
А влад тихо :"і війна для вас"...


Рецензии