Я точно не янгол

Я – точно не янгол.
Я, просто, - раб Сцени!
Надмірну увагу -
Відкиньте від мене.
В кишенях офшорних
Порийтеся, краще!
Від зла того стогне -
Ваш прапрапрапращур,
В якого немає
До раю дороги!
Ще – вірите в Бога?
Вперед! Він – чекає...


Рецензии