НавIщо я родилася не знаю. горюю мучуся страждаю..

ЛЕТЯТЬ СИКУНДИ
ЛЕТИТЬ  МИТЬ
із ними ДЕНЬ  ЗА ДНЕМ  БІЖИТЬ
БУДЕМ В НЬОМУ УСІ ЖИТЬ ...
ОТАК ЖИТТЯ І ПРОБІЖИТЬ...
ЩАСТЯМ БУДУ ДОРОЖИТЬ
БЕЗ НЬОГО ДУШЕЧКА ДРОЖИТЬ...
як негатив у ній лежить ...
А ДЕПРЕСІЮ ЛЮБОВ З ДУШІ ЗГАНЯЄ
ПРО ЦЕ ДАВНО Я УЖЕ ЗНАЮ...
НАВІЩО НАРОДИЛАСЯ НЕ ЗНАЮ...


Рецензии