Час до школи...

Час до школи йти малятам -
У портфелях букварі
І готує квіти мати -
Перше вересня в дворі!

В небі сонечко ласкаве,
Всім дарує гарний день,
Шелестять шовкові трави -
Повен світ нових пісень.


Поздоровлень, слів красивих,
Танців, віршиків, вітань...
Нема учнів найщасливих,
Найвеселих, ніж в День знань!


Рецензии
Приємний і сентиментальний вірш... Сподобалось...

Артур Грей Эсквайр   01.09.2016 22:16     Заявить о нарушении
Щиро дякую. З теплом

Раиса Андрейчук   01.09.2016 22:20   Заявить о нарушении