безграничне...

…не мають границі ті слайди-уяви,
де наші незлічені й злічені мандри,
де без попередження, знов голоси
двояко годують, й збуваються сни –
самотніх видінь…
хоч оберти часу впливають без міри
на всіх підсвідомо, на подих довіри…
ми впевнені в тому, що все тимчасово,
що привиди, справді нічого не зроблять…
говориш до стін?..
під звалищем-вчора Вічна утома,
і мить одкровення з забутим безмовна…
нам хочеться мріяти, Вірити, Жити,
в невичерпнім болем дійстві Любити –
в обіймах Твоїх!..


Рецензии