Усi, щасливi, йдуть на свято

Лунають звідусіль усмішки -
Ідуть навчатись школярі.
В сумках їх зошити і книжки,
Бо Перше вересня в дворі!

Бо дзвоник вже не за горами -
Він без запізнень задзвенить...
Спішать батьки дітей і мами,
Побачить радісну, ту, мить,

Як малюки почнуть співати
І вчителів поздоровлять.
Свою подяку дарувати,
За те, що вміють научать.

За те, що їхніх мам навчали,
Ті ж самі, любі, вчителі,
На мам їх злості не тримали,
Коли, вони, були малі.

Як ніц не вміли рахувати,
Читати вірші до ладу...
Усі, щасливі, йдуть на свято
І хвалять осінь золоту!


Рецензии