Украiночки

ЙОЙ,ДIВЧАТКА ЛЮБОНЬКИ
ДIВЧАТКА КРАСУНЕЧКИ
МИЛIЇ ГОЛУБОНЬКИ
У ВIНОЧКАХ ТУЛЯТЬСЯ

СТРIЧЕЧКИ ВIД КВIТОЧОК
ВЕСЕЛКОЮ ВIЮТЬСЯ
ЛЮБI УКРАЇНОЧКИ
ВIД СОНЕЧКА ГРIЮТЬСЯ

РАНОК ПРОХОЛОДНЕНЬКИЙ
СОНЦЕ ПIДIЙМАЄТЬСЯ
В КОРОТЕНЬКИХ ЮБОЧКАХ
ДIВЧАТКА ВСМIХАЮТЬСЯ

ЛЮБI НАШI ДОНЕЧКИ!
ДIТИ ЛЮБI, МИЛIЇ
РОЗКВIТАЙТЕ КВIТОЧКИ!
У НАШIЙ КРАЇНОНЬКI


Рецензии