Кожен день, кожна мить як щастя

Кожен день, кожна мить – як щастя…
Кожен погляд – то інший світ…
Кожне слово – то Божа ласка
Через дріб'язок зим і літ…

Кожна ніч – у дитинство, в юність…
Кожен спомин – палітра снів…
Коні бігли, відтак затнулись
Об вервечку невтішних слів…

Кожна усмішка – манна з Неба
На бажань посивілу тінь…
Нам давно нічого не треба,
Тільки б світлі були думки …

Кожен ранок – народжень сила…
Кожен вечір – молитви й плач…
Доля віддана, незрадлива
Вибиває єство, мов прач…

31.08.2016


Рецензии