Ти...

Ти просто є...у почуттях поета...
Закотилось літо у туман
Погрожують осінні хмари з неба,
Вересневий пишеться роман.

I марно наносять обставини долі
Павутиння між нами сумне
Жовтіючим листям у теплі долоні
Омріяна  радість впаде.

Ти просто є...i відчуваю серцем,
Зворушену казку  душі.
Осінь зігріє змореним сонцем,
Загорнувши слова у вірші.

Змивають дощі,час наш реальний
Не вірять в кохання земне,
Але відшукавши щире зізнання
Чуттевiстю світ спалахне.


Рецензии