Высота

ВЫсота
Про  це  словами  не  говорять
Вуста  не знають  таких  слів
Коли  тебе думи заводять
На  кручі  де  нема  мостів

Ти  бачиш  все,  оте  що  люди
Не  бачать поглядом  своїм
На  зустріч лиш подати  руки
І  бути  завжди  разом  їм

Але  місток  не збудувати
Там  прірви  видно пустоту
Вершину  ти змогла  здолати
Але  на жаль ,  на  жаль  не ту

Слова говориш ти  до неба
До  неба руки  підняла
Нічого більш  тобі  не  треба
Своє ти  щастя  в  цім  знайшла…
А .А .Тарасенко
31.08.   2016г


Рецензии