Не ламайте без подяки хлiба

Не ламайте без подяки хліба,
день не починайте без молитви, -
віра наша не заснована на міфах,
не людського розуму це витвір.

Камяні скрижалі в наших душах
Бог розбив Своїм предвічним Словом,
праведним, святим, єдиносущним,
на Голгофи подвиг уготованим.

Воздамо ж Йому благодаріння,
За врoжай, за літо, за снопи,
знаючи, що наше в Нім спасіння -
плід Його життя і боротьби.

І які б ми не були вояки,
У гріха не виграли б ми битви,
Не ламайте хліба без подяки,
День не починайте без молитви.


Рецензии
Так, вояки бeз Бога з нас щe тi :-)

Валентина Руда   29.07.2019 16:39     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.