Малюнок крейдою про лiто

Серпнева усмішка на згадку…  Спекотна туга наче біль.
За обрієм  яскрава цятка – то сонця ласка звідусіль.
Малюнок крейдою про літо змиває злива почуттів.
Зів'януть чорноброві квіти в коханням витканій фаті.

Не йдіть, картаті полонини, зеленоокі та без меж.
Не йдіть в росі спітнілі днини – стікає час з небесних веж.
Не йдіть усипані зірками сп'янілі ночі, стиглі сни.
Серпневі пахощі з роками стають солодші восени…

То моє літечко грайливе, сердешне, ніжне, мов дитя.
То моє зернятко вродливе, що проросте без вороття…
За обрієм злотава цятка – то сонця ласка нам усім.
Серпнева усмішка на згадку, спекотна туга звідусіль…




    31/08/2016


Рецензии
Малюнок крейдою про літо -
Осіння згадка... де ж ти, сон?
Дощі сумні - неначе ліки,
З стареньким вальсом в унісон...

Дякую за чудову поезію!!!!

Виктор Малороссов   15.03.2017 12:43     Заявить о нарушении
Грандмерсі!!!!

Семисветик 2   15.09.2017 09:53   Заявить о нарушении