Не край мен серце

1- куплет:

Не край мені серце
Не рви мені душу
Насипала перцю
Терпіти я мушу
Навіщо відкрила
Тобі свої дверця
Навіщо впустила
Тебе в своє серце

П-в:

Світить місяць
Десь за горою
Побіжу місяць
Я за тобою
Зійде сонце
Десь понад морем
Попливу сонце
Я за тобою

2- куплет:

Чекаю на тебе
Хоча б на хвилинку
Обізвись до мене
Твоя я перлинка
Не треба, не треба
Так довго мовчати
Без мене, без мене
Ти будеш вчахати

П-в...


Рецензии