Лайкер-рецидивiст

В соцмережах почалась
епідемія якась.
Від Петра до тітки Райки
всі прохають якихсь лайків.
Просять, клянчать, вимагають…
Що ж ті лайки означають?
Та якщо у тім потреба,
постараюсь скільки треба.
Одягнувся в шорти й майку
та й пішов надвір полайкать.
Лайкнув в ліфті, десь на вході,
ще й внизу, на самих сходах.
Не забув про нашу клумбу,
лайкнув лавку і на тумбу,
а виходячи із двору
лайкнув прямо під забором.
Ще хотів піти в кіно,
та закінчилось лайно…
Тож тепер вернусь додому
і візьму свого пса „Сьому“.
В того лайнер, як сифон,
він залайка весь район!
Й вам якщо потрібні лайки,
не спішіть аж до Ямайки,
не листайте жадно стрічку,
а пишіть мені у „лічку“.

31.08.2016


Рецензии