Аьйнар

    
       АЬЙНАР

Аьлди дапIну а хъюлар,
Ккундузуз, кIури, аьйнар.
Баб мюгьтал духьна: «Аьйнар
Гьаз ву сагъурин улар?»

Абайи кIур: «Гьей, гъари,
Адарва худлин гъавриъ -
Бализ ккунда мучIудар,
Фурс апIуз алахьрудар.»


Рецензии