Ти вбралася в шати осiннi

Ти вбралася в шати осінні,
У м’якість, чуттєвість… Туман
Укрив твої обриси дивні,
Сховав серед злив і оман…

Ти слухаєш шепіт і шурхіт
Кружляння листків-сторінок,
Збираєш журливість у гурти,
І благословляєш пташок…

Ти трави пригладжуєш ніжно
До лона, до сили-зерна…
Прозорими ранками видно –
Ще зріє осіння краса…

Ти вбралася в шати осінні,
В барвистість й студеність вітрів,
Потоки притишила вільні…

Вклоняюсь осінній Землі …

31.08.2016


Рецензии