Тiнь кохання

Пройшла, як тінь, похмура, сіра,

Без мрії, без надії й віри,

Пройшла повз нього стороною,

Бо він із іншою. З чужою.

 

Він із нею удвох, а ТИ – ТІНЬ,

Він цілує її, а ТИ  - ТІНЬ,

Він їй каже „ люблю” , а ТИ – ТІНЬ ,

Він згадає тебе, а ТИ – ЗГИНЬ.

 

Ти у його житті незрима

Тінь з волошковими очима.

Він тільки думав, що забуде, -

Такої іншої не буде !

 

Він із нею удвох, а ТО – ТИ,

Він цілує її, а ТО – ТИ,

Він їй каже „люблю”, а ТО – ТИ,

Він покличе тебе – НЕ  ЙДИ !






иллюстрация из интернета


Читать полностью: http://h.ua/story/77591/#ixzz4Iwfgzgb6


Рецензии