Укра на не стане з кол н

А чому мені сумно від людської природи?
Від того, що прАсрали ми мить революцій?
Від того, що переможці складають угоди
З тими, проти кого вони вони билися, чи б'ються?

От мені мов котятка нас сЯли під серце.
А чого?
Бо змінити
..................не
.....................можна
...............................Країну
Коли хтось, десь на проводі, зачинив дверці
Молодій та талановитій Людині.

А Комусь телефонною розмовою від Влади
Той яку так старанно "змела(?) Революція "
Відкривають шляхи...
І я Бачу, насправді
Все
......***ня
...............за що
...................Билися,
А де Хто ще Б'ються.

Україна не стане з колін...
Ні, ні коли ми не зможемо подолати той принцип
Що прості люди мають шанс жити Достойно!
Що Брехати негоже нормальній Людині!
Що повинні допомагати друг другу.
Що не треба красти папір з роботи.
Поважати працю бо вона запорука
Той Заможності котру ми прагнемо згодом.

А ще Якось мені дуже Сумно перед Богом
За Знайомих що плачуть від браку грошей...
До війни не дадуть ані цента у дорогу
Закупаючи собі ЛексусА та Порше....

Я радію за них? Ні, Жалкую Країну...
Бо Війна вигрібає найкращих синів...
У Війні залишаються найліпші з України.
Ну а ми - Підараси, лише Дрочимо у ній.

За Дрочиловом цим ми Складаємо Речі,
що Зробили і те, що Зумовили то.
Але Хтось, десь на проводі зразу "від Втечі"
Зарубає кар'єру Таланта в гівно.....

І от ходить отта молоденька людина
Може лікар від Бога, Дизайнер,Співак
може вчений майбутній ( у іншій країні)
Проклинаючи Україну де так .....

Так, подвійна Мораль...
Так, лише зона АТО...
Так, немає війни - Ресторації, кіно....
Неповага Людей....
Телехфоний триптих...
Та і з Влади Старої.....Багато таких.

І вони тебе кажуть. Приходь за порадою
Я навчу тебе, синку....
Чого? Тільки Зради...
Україна не стане з Колін, ні в кіно.
Бо вона зарубає таланти в Лайно....

Сергій Бакшеєв напередодні Першого Вересня 2016р


Рецензии