Останнiй шлях

Серце розірване навпіл
Душа у полоні смутку.
Усе це для мене занадто,
Піду звідси дуже хутко.

Без поцілунків печалю
У невпізнану вічність
Навіки з життя відчалю,
Забувши про біль та відчай.

Пливтиму не знаю скільки
По річці до «того світу»
Й мовчатиму тільки-тільки,
Й чекатиму Твого СВІТЛА…

                23.28   17  липня 2016 р.


Рецензии
Прекрасний вірш! Всі ми чекаємо світла та істини...

Артур Грей Эсквайр   31.08.2016 01:00     Заявить о нарушении