Амурове свавiлля

Амур зовсім розперезався,
страх втратив клятий купідон.
У пустощах своїх зарвався,
мов моська – не страшний їй слон.

Самому б задницю надерти
та лук зі стрілами забрати.
Щоб знало те крилате стерво
і думало, куди стріляти!..

29.08.2016


Рецензии