***

Не вiр ти власним вухам,
Не вiр своїм очам,
Плiток чужих не слухай,
Вони i тут, i там.
Довiрся тiльки серцю,
Живи отак вiки.
Стiй мужньо в своїм герцi
Та не чiпай чутки.
Не вiр ти злим язикам,
Не вiр ти брехнi,
А всiм заздрiсним пикам
Кажи коротке нi.


Рецензии