***

Ми вічність носимо в душі,
А плачем завше за дешевим.
Як важко бути у житті,
Де бачиш все лише рожевим.

Ми вічність носимо в серцях,
А мрію легко продаємо.
На струнах граємо життя,
Серця так легко віддаємо.

Шукаєм істину просту,
Під сонце ділим рай з вовками.
Навіть залишеного нами
Нема дорожче, за мету.

Ми вічність носимо в душі…

Джастіна Кіплівін
21.08.2016
00:14


Рецензии