Слово

Господе, Боже, Слово Твоє
Мліє в холодних долонях,
Дедалі пульсує у скронях,
Вічно живе, як час настає.

***

Мої вуста не для поцілунків,
Вони щоб правду донести,
Не розплескати жар душі,
Подалі бути від стосунків.


29.08.2016 р.


Рецензии