Я щаслива, Боже м1й, з Тобою!

Преображай мене у образ Твій:
І серце, й душу, і усе життя.
Ти Рятівник і Викупитель мій.
У всім на Тебе покладаюсь я.

Ти Сторож. По правиці завжди Ти.
Ніколи Твоє око не дріма.
Ти доведеш до вічної мети.
Ніколи я, мій Боже, не сама.

До Тебе, Отче, Вічний, я горнусь,
В покорі прихиляюся до ніг.
Мене убережеш Ти від спокус.
І хто, крім Тебе, це зробити б міг?

На мою голову Ти руку поклади
Всесильну й лагідну, мій Отче дорогий.
Підтримай і утіш, і захисти.
Хай стануть друзями мої всі вороги.

Я хочу миру й спокою, Отець.
У мирі й злагоді я хочу жить завжди.
Хай буде радісним і мирним мій кінець.
Щаслива я, бо чуєш мене Ти.

Спокійно буду спати я завжди
І радісно пробуджуватись теж-
Ти завжди сон мій будеш стерегти,
Бо Ти, Всевладний, без границь і меж.

Тривогу й гіркі думи удали,
Наповни серце радістю й любов\'ю,
Щоб люди всі побачити могли,
Що я щаслива, Боже мій, з Тобою.

Кожнісінького серця доторкнись,
О, Дух Святий, щоб люди всі пізнали
Твою любов. Хай слава лине ввись
Із серця кожного, щоб всі спасіння мали.


Рецензии