Своi гниди найстрашнiшi

Свої гниди найстрашніші

Пригадую, пани хороші,
не так страшні московські воші –
так говорив Симон Петлюра,
а він був неслабка натура.
Нема страшнішого за жида,
хіба що українська гнида.
Було так, є і завтра буде,
затям собі це бідний люде!

29.08.2016


Рецензии