згадай!..

…врятуй од ненависті душу,
не плутай, наївність не гра!
тобі не зректись, не забути
зізнання в коханні, згадай.
допоки довкруж світу Вічність
взахлип випиває дощ-мрій,
повір, ти, ще зможеш радіти
прощати навчишся усім…
а поки чекання у тиші
мовчанням турбує обох…
байдужість – ото та безвихідь,
коли вже минула любов…


Рецензии