Землетрус

Коли здригається земля і рушить всі надіі
Я відчуваю це здаля,той землетрус ще діє.
Не захиститися ніяк, чекати і молитись,
Людину обіймає страх, бо ж нікуди їй дітись.
Стихія, то як Божий знак, про щось попереджає,
Чим нагрішили, що не так?! За що таке буває?!
Нещастя тим, хто пережив, хто втратив дім і рідних,
В завалах тих похоронив років багато плідних.
А землетрус все нестиха, він дише вічним горем,
І звістка є така лиха, молитва лишь поборе.


Рецензии