Пол тика- мистецтво можливого

Ти можеш збудувати нову країну
Сильну, могутню, квітучу.
Ти можеш зруйнувати усе за хвилину.
Пам'ятай: ти розбиваєш чиюсь дитячу мрію.
Ти можеш віддати життя за народ,
Творити прекрасне, вмерти за ідею.
Ти можеш посіяти бурю негод,
Намагатися задурити мене своєю брехнею.
Ти можеш бути вогником у тьмі,
Повести за собою, не дати впасти у провалля.
Ти можеш бути літом посеред лютої зими.
Ти можеш все! Обирай, що саме!


Рецензии