Гори, гори

Боже милий ,Боже ясний
Тихий сон моїх очей
Подих твій такий прекрасний
Світло зоряних ночей
Милий Боже-гори, гори
Як заснути в вишині
Вашу цілість, ваше море
Зрозуміти би мені
І Говерли дивний спокій
Тиш і щастя навкруги
Погляд твій красивоокий
В моїм серці назавжди.


Рецензии