Щастя

А що ж є щастя для людини?
Раненько встати на зорі,
Не застиляючи пір'їни.
Побачити і рідних,і близьких своїх

Чи кожну мить від драйву кайфувати
Коли ось-ось і вже кінець
Коли не можеш погляд одірвати
Чи може світ перевернути весь

Чи може щастя-спалах зірки
У темряві і раз іскра
Або для когось це цвітіння квітки
А для дітей тоді це гра?


Рецензии