Вересень

Ось і літо минає, лови його швидше,
Щоб зігрітись в холодну осінню пору,
Бо без світла й тепла не кохатимеш більше,
В двері стукає вересень, хоче до рук.

Та не бійся того, якщо в серці палає.
Зливи вмиють шибки і найвищі дахи.
Не буває гіркої погоди в тім краї,
Де один з багатьох народився і ти.

І нехай вітер свище, зірвав жовте листя!
Дозбиравши останнє цілюще тепло,
Ти співатимеш завше нескорену пісню,
Як знайти та плекати величну любов.


Рецензии
"вересень, хоче до рук"... розкішні рядки! Так відчути цю мить...
Сподобалось:)

Юка Санна   21.08.2018 22:53     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.