***

Вона ненавидiла камер, 
Та все знiмалася в кiно.
Поразкою кiнчався намiр,
А  їй,  здавалось, все одно.
Цей чай без цукру на снiданок,
Це переповнене метро…
Не ставила високих планок,
Та їх долала все одно.
Не вiрила, та довiряла,
Все розумiла, не кляла.
Якою вона була i якою стала?
Зганяла злiсть, неначе комара.
Не знала, лиш шукала, не просила,
Не вмiла жити просто так…
Та бралася незрима сила,
Вона знаходила свiй шлях!


Рецензии
Добрый день, Даша! Понравились Ваши душевные стихи! Я желаю Вам тоже найти свою счастливую дорогу и идти по ней долгие-долгие годы! Счастья Вам и радости! С уважением, Тамара Куст.

Тамара Куст   22.09.2016 16:25     Заявить о нарушении