М. Волошин

Ти, Русь глухоніма! І біс
вже вкрав твій розум і свободу,
Тебе кидає у вогонь і в воду,
і об каміння б'є і заганяє в ліс.
І ми волаємо – Прийди!..
А обраний далеко десь від битв
кує постами меч молитов
і скоро скаже, - Бісе, геть іди!


Рецензии