Леополiс

Я закохана в місто.  Тут
Люди живуть повітрям-кавою.
Хвилини міряють нотами.
Дні календарні - віршами.

Я закохана в місто. Яке
Благословив Господь на щастя.
Тут,  на диво, прекрасно
І надто добре, щоб жить.

Я закохана в місто. Воно
Дарує надії-квіти.
До себе кличе у сіті
І наливає вино.

Я закохана в місто. І всі
Мрії здійсняться, знаю.
Слова на папері чекають:
Скажи їх! Скажи! Давай!

Я закохана в місто Лева.
Ця ніч весняно-липнева
Мені не дає покою,
Мрію бути з тобою.

                Мрію.
                Бути.
                З тобою.
                Мрі-ю.
                Бу-ти.


26 липня 2015 р., м.Львів


Рецензии